Overzicht

  • Bijeenkomst 1 dinsdag 7 juni 2022
    18:00 - 19:30 uur
  • Locatie Middelburg
  • Adres Nehalennia SSG | Kruisweg 2, 4335 CT Middelburg
  • Max. aantal deelnemers 15
  • Uiterste inschrijfdatum maandag 23 mei 2022
  • Trainer Nuray Stadt
  • Meer informatie? info@fit2workzeeland.nl

Inhoud

 

“Voeding + Keuzes = Vitaliteit

WIL JE MEEDOEN AAN DEZE UNIEKE WORKSHOP?
Waarom uniek? Omdat JIJ de inhoud van deze workshop mede bepaald!

HOE?
Je stuurt je vragen met betrekking tot voeding naar Nuray Stadt de workshopleider en zij gaat tijdens de workshop zoveel mogelijk de vragen beantwoorden aan de hand van wat wetenschappers/artsen/deskundigen hierover te zeggen hebben.

WIE IS NURAY?
Nuray is géén diëtist maar heeft een passie voor alles wat met vitaliteit te maken heeft. Bij Nuray staat de volgende vraag centraal:

“Waar kan ik zelf invloed op uitoefen waar het gaat om mijn eigen vitaliteit?”

Al jaren volgt Nuray onderzoeken op het gebied van voeding en met name de invloed van voeding op je eigen vitaliteit. Ze heeft een certificaat van de voedingsopleiding ‘Center for Nutrition Studies’ aan de eCornell University in New York.

OM TE PROEVEN
Plantaardige voedingskok Anja gaat om te proeven heerlijke plantaardige hapjes voor jullie klaarmaken en ze gaat uitleg geven waarom deze hapjes volwaardig en voedzaam zijn.

Wat moet ik doen als ik vragen heb? Stuur je vragen snel naar: nuray@worldwise-education.com. Mag je meerdere vragen stellen? Jazeker!! Alle vragen die bij jou leven over voeding zijn van belang want het kan zomaar zijn dat jouw vragen ook van toepassing zijn op een ander.

IEDEREEN KAN MEEDOEN
Natuurlijk ben je welkom als er op dit moment geen vragen leven bij jou. Ook ben je welkom als je alleen voor de smaakvolle proeverij komt!

Geef je snel op en bepaal mede de inhoud van deze unieke workshop over voeding!

Doelen en opbrengsten

Deelnemers krijgen zoveel mogelijk antwoorden/inzichten (vanuit de wetenschap) op de vragen die ze zelf inbrengen t.a.v. voedingskeuzes en vitaliteit.
Deelnemers kunnen betere voedingskeuzes gaan maken of de training (7x) gaan volgen.
Deelnemers maken kennis met smaakvolle plantaardige hapjes en ontdekken wat voedzame voeding inhoudt.

Trainer
Nuray Stadt

Nuray Stadt van WorldWise Education

Nuray stelt in haar trainingen het zo vitaal en succesvol mogelijk leven centraal. De hartcoherentie techniek biedt een levende en zelfbewuste interne waarneming van uzelf: u leert uzelf van binnen kennen!

Nuray is een gecertificeerd HeartMath trainer en eerstegraads (Voortgezet Onderwijs/Hoger beroepsonderwijs) docente levensbeschouwing (identiteitsontwikkeling) en Humanistisch Vormingsonderwijs (HVO). Tevens is zij vakleerkracht HVO in het primair onderwijs.

Ze helpt mensen, teams en organisaties haar innerlijk leiderschap te ontdekken. Zelfervaring en de hartcoherentie-technieken zijn hierbij een rationele methode om tot vitaliteitsmanagement te komen.