Overzicht

  • Bijeenkomst 1 woensdag 2 november 2022
    13:15 - 14:45 uur

Mag ik je een vraag stellen?

Is slapen – wat in essentie pure ontspanning is – voor jou ook gaan aanvoelen als een prestatie? Als een uitdaging? Als een puzzel die je moet op zien te lossen, maar waar je de juiste stukjes maar niet van weet te vinden? Bevrijd jezelf van de last die je onbewust mee hebt gesleept en ga weer vrijuit leven en slapen. En ja, dat klinkt makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom ga ik je helpen!

In deze workshop zorgen we ervoor dat je zelf sterker wordt, zodat je van angstgedachten en de strijd minder te duchten hebt. Je doorziet onder andere hoe het in elkaar zit, je voedt je angst/ spanning niet meer en geeft het een eerste duwtje.

Jouw ervaringen op het gebied van slaap, bereidheid om oude patronen te kritisch te onderzoeken, te doorbreken en actief aan de slag te gaan met nieuwe inzichten en tips zijn voldoende inbreng voor deelname. Ook als je onregelmatig werkt en slaapproblemen ervaart is deze workshop voor jou erg waardevol.

Na deze workshop begrijp je en ervaar je hoe jouw (onderbewuste) strijd, je angsten en de druk van de buitenwereld je in je greep hebben gehouden en slapen onmogelijk hebben gemaakt. Ik ga je helpen om deze destructieve en onnodige ’slaapsabotage” te stoppen en het fundament onder je slaapproblemen te laten verkruimelen. Je gaat ervaren hoe het voelt om je leven en je slaap terug te krijgen.

Hoofddoel:
Een eerste stap om goed slapen weer vanzelfsprekend te laten worden door kennis en inzicht te geven hoe je slapeloosheid ontstaat en je vervolgens zelf in stand houdt door gedachten en gedrag.

Doelgroep:
De inspiratieworkshop is voor iedereen die geïnteresseerd is in slaap, slaapproblemen en de aanpak ervan. Inclusief mensen die onregelmatige- of nachtdiensten werken.

Tijdsinvestering van de sessie
1u.30 min

Groepsgrootte
Minimaal 7, max. 10 deelnemers per sessie.

Leerdoelen:
● Je leert aan de hand het 3P-model van Arthur Spielman hoe chronische slaapproblemen ontstaan;

● Je krijgt handvatten hoe je de “bestendigers“ (in stand houders) van jouw slaapproblemen de nek om draait;

Kosten

p.p. € 55,– (vrijgesteld van BTW)

Op basis van minimaal 7 deelnemers, max. 10 deelnemers. Incl. koffie/ thee en locatie.


Aanmelden
Aanmelden en betalen kan via de website van de trainer, deze staat hier
Inschrijving kan tot 14 dagen voor de startdatum. De aanmelding verloopt via Langs de Linie, betaling via een betaallink. Je bent succesvol aangemeld na betaling.

Trainer
Sandra van Dorsselaer

Ik ben Sandra van Dorsselaer, gehuwd, moeder van 3 kinderen en sinds 2021 eigenaar van Leefstijl- en Vitaliteitscoaching Langs de Linie. Gezelligheid met mijn gezin betekent veel voor me, net als sporten met vrienden, lekker eten en tuinieren. Ik geniet ervan om buiten te wandelen/sporten in de natuur. Het geeft me vrijheid, rust en verbinding met mezelf. Ik breng dit graag over op anderen door wandelend te coachen.

In 2019 ik vroeg mezelf af in hoeverre mijn huidige rol en takenpakket nog bij me paste en of deze functie mij over 10 jaar nog energie zou geven. “Ben ik wat ik doe en ben ik nu wie ik wil zijn?” Ik besloot terug te gaan studeren en ontdekte de opleiding tot leefstijl- en vitaliteitscoach. Gedurende de opleiding heb ik besloten om de scholing niet alleen te zien als een persoonlijke ontwikkeling, maar ook om mijn droom om coach te zijn in vervulling te laten gaan.

Ik wil anderen helpen naar meer gezondheid en vitaliteit. Ik geloof dat je het beste uit jezelf haalt door aandacht te hebben voor zowel leefstijl (= beweging, voeding, ontspanning en slaap) als voor vitaliteit (zingeving, gedachten/overtuigingen, social- emotioneel en eigen regie). Loyaal zijn aan jezelf is wat ik wil uitdragen aan mijn coachees. “Als je je hart volgt, maak je altijd de beste keuze”. Maar dan moet je wel jezelf (leren) kennen. Actief en betrokken ben ik de spiegel die jou de beste versie van jezelf laat zien, erop uit in de natuur. Mijn kernwaarden zijn; waarde toevoegen, loyaliteit, gelijkwaardigheid, persoonlijke groei, sportief.

Beter slapen, was één van mijn vitaliteitsdoelen bij de start van de opleiding leefstijl- en vitaliteitcoach. Aan dit doel heb ik gewerkt zowel tijdens en naast de opleiding. Goede slaap veranderde mijn energieniveau zowel lichamelijk als geestelijk zo positief, dat ik er ook anderen mee wil helpen.

Meer info: www.langsdelinie.nl