Overzicht

  • Bijeenkomst 1 woensdag 8 juni 2022
    15:15 - 16:15 uur
  • Locatie Terneuzen
  • Adres Bodyline Healthcenter | Vliegende Vaart 1, 4537 DH Terneuzen
  • Max. aantal deelnemers 30
  • Uiterste inschrijfdatum maandag 23 mei 2022
  • Meer informatie? info@fit2workzeeland.nl

Inhoud

Een gezonde nachtrust hangt samen met veel verschillende factoren. Slapen is onderdeel van een 24-uur ritme dat wordt beïnvloed door slaap hygiëne, lichtmanagement, voeding/drank, beweeggedrag, omgaan met stressvolle gedachten en het vermogen van mensen om te ontspannen. Ofwel, een gezonde nachtrust wordt medebepaald door wat je gedurende de rest van de 24 uur in een etmaal doet en laat.

Doelen en opbrengsten

Tijdens de workshop worden deze verschillende aspecten systematisch doorlopen en zo kan de deelnemer voor zichzelf precies die aspecten eruit pikken die van hem/haar van toepassing zijn. Naast inzicht levert deze workshop dan ook meteen een aantal maatwerk actiepunten op waar deelnemers mee aan de slag kunnen!

Trainer
Monique de Jonge

Monique is FitzMe-leefstijlcoach, ze geeft onder andere trainingen over en coacht mensen naar een gezond(er) beweeg- en leefpatroon.

Ik ben Monique de Jonge (1964) en ben in de provincie Zeeland werkzaam als FitzMe-leefstijlcoach. Ik verzorg workshops over diverse onderwerpen en mag ook individuele mensen begeleiden in het maken van gezonde keuzes. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BLCN.

Mijn interesses liggen bij alle aspecten gerelateerd aan leefstijl. Ik heb veel ervaring met de thema’s bewegen, voeding, stoppen met roken en het aanleren van gezonde gewoontes. Uiteraard ook over het belang van voldoende en kwalitatief goede slaap. Wat heb je daarvoor nodig? En wat levert het jou op? Hoe zorg je nu voor een gezond ritme. Tijdens mijn workshop deel ik tips en probeer jou met kleine stapjes te helpen aan een goed slaapritme. En heb je vragen stel ze dan vooral tijdens of na de workshop.