Overzicht

  • Bijeenkomst 1 dinsdag 7 juni 2022
    16:00 - 17:00 uur
  • Locatie Middelburg
  • Adres Nehalennia SSG | Kruisweg 2, 4335 CT Middelburg
  • Max. aantal deelnemers 20
  • Uiterste inschrijfdatum maandag 23 mei 2022
  • Meer informatie? info@fit2workzeeland.nl

Inhoud

Kom kennis maken met deze energieke dansstijlen en leer de eerste basis pasjes en technieken tijdens onze workshops op Fit2Work.

Aslian en Deborah Bachata verzorgen reguliere Bachata & Salsa lessen op maandagen en woensdagen in Middelburg. Dit is het moment om te kijken of latin dansen bij jou past!

We dansen tijdens de workshop en in de reguliere lessen in paren van leiders en volgers (dit hoeven niet perse man en vrouw te zijn). Je kan je samen met iemand opgeven of alleen.

Doelen en opbrengsten

Vrijblijvend kennis maken met- en ervaren van salsa en bachata. Doormiddel van deze dansen werk je aan je sociale, mentale en fysieke gezondheid.

Trainer
Aslian en Deborah

Even voorstellen: Wij Aslian en Deborah (van Aslian en Deborah Bachata), zijn gedreven dans-instructeurs met een passie voor Latin dansen.

Het verspreiden van onze passie doen we op verschillende manieren, denk aan: wekelijkse danslessen, privélessen, workshops op locatie maar ook zo nu en dan door het organiseren van een dansfeest in samenwerking met horeca gelegenheden.

We vinden het leuk om mensen plezier te brengen, en lekker in beweging te zijn. Al bijna vijf jaar verzorgen wij met veel plezier wekelijkse Bachata-  en sinds kort ook Salsa-lessen in Cafe ’t Schuttershof in Middelburg.

Bachata en Salsa zijn partner dansen, daardoor wordt er vaak gedacht dat je je alleen maar met een partner kan aanmelden. Niets is minder waar. Wij werken met leiders en volgers en wisselen in de les regelmatig onderling. Hierdoor leer je met iedereen dansen en leer je iedereen ook een beetje kennen. Erg gezellig dus!

Workshops op locatie is ook iets wat we ontzettend graag doen, en we zijn dan ook erg enthousiast dat we in samenwerking met WVO Zorg onze passie met iedereen kunnen delen tijdens Fit2Work!