Overzicht

  • Bijeenkomst 1 woensdag 8 juni 2022
    19:30 - 20:45 uur

Inhoud

Voor wie: voor diegene die behoefte heeft aan meer grip op zichzelf, het werk en zijn of haar omgeving. Om zo als professional sterker te staan en te doen waar je je goed bij voelt.

Inhoud: tijdens deze 75 minuten durende workshop nemen wij de deelnemers (min 6 max 10) mee in het thema persoonlijk leiderschap. Tijdens deze workshop leert de deelnemer richting te geven aan zijn of haar eigen leven door het vergroten van het persoonlijk leiderschap. We laten de deelnemer onderzoeken wat zijn of haar waarden en talenten zijn zodat zij doelen kiezen die bij hen passen. Op deze manier is de deelnemer in staat zowel zakelijk als privé bewuste keuzes te maken die bijdragen aan een gelukkiger leven. Het doel is om hart, hoofd en handen optimaal samen te laten werken om zo vanuit kracht te handelen en minder geleefd te worden.

Doelen en opbrengsten

Na afloop heeft de deelnemer een helder beeld waar voor hem of haar een ontwikkelvraagstuk ligt (en kan hij of zij dit bespreekbaar maken in de organisatie).

Trainer
Désirée Turnhout en Adrion de Wit

Adrion de Wit en Désirée van Turnhout van het Vervangings-/Participatiefonds zijn twee ervaren trainers op het gebied van Duurzame inzetbaarheid in de breedste zin van het woord.
Hierbij kan je denken aan trainingen over de volgende thema’s; (persoonlijk) leiderschap, vitaliteit, persoonlijke ontwikkelingstrajecten, werkgeluk en balans werk & privé. Wij geven trainingen op organisatieniveau en ook op individueel niveau. Ons doel is hierbij dat iedereen een leven lang vitaal en met plezier aan het werk kan zijn.