Overzicht

  • Bijeenkomst 1 donderdag 9 juni 2022
    15:45 - 17:00 uur
  • Locatie Goes
  • Adres Omnium | Zwembadweg 3, 4463 AB Goes
  • Max. aantal deelnemers 20
  • Uiterste inschrijfdatum maandag 23 mei 2022
  • Trainer Corrinne Dekker
  • Meer informatie? info@fit2workzeeland.nl

Inhoud

Op een interactieve manier gaan we tools onderzoeken die bijdragen aan een leven waar je het steeds minder druk hebt. Wat is daarvoor nodig? Wat vraag dit van jou en op welke manier pak je zelf de regie hierin?

Druk zijn is de makkelijke optie. Er is meer moed voor nodig om minder te doen. Vanuit deze gedachte is deze workshop opgebouwd. Waarom hebben we het druk en waarmee dan? Is het dan echt waar dat je invloed hebt om de manier hoe jij druk bent? Deze vragen worden in deze workshop beantwoord, waarbij theorie en opdrachten en reflectie elkaar afwisselen. Tot slot krijg je een aantal tips mee, om jouw eerste stap te zetten om nooit meer te druk te zijn.

Doelen / opbrengsten

Inzicht krijgen in je eigen gedachten rondom je ervaren drukte
handvatten krijgen om vanuit je hoofd anders naar drukte te kijken
concrete suggesties krijgen om je handelen vanaf nu anders vorm te geven en om minder druk gewoon te gaan doen!

Trainer
Corrinne Dekker

Corrinne Dekker van Kracht coaching en training

Corrinne Dekker is de drijvende kracht achter KRACHT coaching & training. KRACHT coaching & training is een klein bedrijf, waarin aandacht voor groei in de persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Kennis, Relatie, Authenticiteit, Coaching, Humor en Talent, dat is waar KRACHT coaching & training sterk in is.

Jouw kwaliteiten zijn het uitgangspunt van de coaching en training. Corrinne schept voorwaarden waardoor er op basis van wederzijds commitment gewerkt wordt. De coaching en training heeft tot doel je effectiviteit in je werk of/en je privéleven te verhogen. Vanuit jouw kwaliteiten kijken we samen naar wat je wil, denkt en voelt en welke belemmeringen er zijn, waardoor zaken niet gaan zoals ze zouden moeten gaan. De coaching of training kan gaan over specifieke persoonlijke projecten, zakelijke uitdagingen of over algemene omstandigheden in jouw leven of jouw werk. Coaching is geen advisering, therapie of bemiddeling.