Overzicht

  • Bijeenkomst 1 woensdag 8 juni 2022
    19:30 - 20:45 uur
  • Locatie Terneuzen
  • Adres Bodyline Healthcenter | Vliegende Vaart 1, 4537 DH Terneuzen
  • Max. aantal deelnemers 10
  • Uiterste inschrijfdatum maandag 23 mei 2022
  • Meer informatie? info@fit2workzeeland.nl

Inhoud

Wil jij een gezonder gewicht, meer energie, meer rust ervaren en levensgeluk of beter jezelf en je behoeften leren kennen?
Ik neem jou heel laagdrempelig, aan de hand van mijn eigen verhaal, mee met tips en tricks naar meer gezondheid en vitaliteit. Dit doe ik door mijn eigen voornaamste geleerde lessen tijdens mijn opleiding tot leefstijl- en vitaliteitscoach te delen met je op gebied van voeding, beweging, zingeving, ontspanning en bewustwording van gedachten.
Na 10 jaar werkzaam te zijn in dezelfde functie, merkte ik dat ik toe was aan iets nieuws. Ik vroeg mezelf af in hoeverre mijn huidige rol en takenpakket nog bij me paste en of deze functie mij over 10 jaar nog energie zou geven. “Ben ik wat ik doe en ben ik nu wie ik wil zijn?” Ik besloot terug te gaan studeren en ontdekte de opleiding tot leefstijl- en vitaliteitscoach. Ik mag zeggen dat ik “vrij blanco” aan de start stond. “Mijn beurt door de wasstraat” heeft me zoveel gebracht dat ik er jou mee verder wil helpen.

Doelen en opbrengsten

In de kennismaking Je leefstijl als medicijn “Mijn persoonlijke ontdekkingsreis”, wil ik je basale handvatten geven naar meer vitaliteit (en gezondheid) aan de hand van mijn verhaal en door mijn eigen voornaamste geleerde lessen te delen op gebied van voeding, beweging, zingeving, ontspanning en bewustwording van gedachten
Je kunt met datgene wat je wordt aangereikt aan de slag. Je kiest wat bij jou past om de 1e stapje te zetten, op jouw tempo en ervaar je binnen enkele weken meer grip op jouw vitaliteit.
Tevens wil ik je kennis laten maken met je wat leefstijl- vitaliteitcoaching inhoudt.

Trainer
Sandra van Dorsselaer

Ik ben Sandra van Dorsselaer, gehuwd, moeder van 3 kinderen en sinds 2021 eigenaar van Leefstijl- en Vitaliteitscoaching Langs de Linie. Gezelligheid met mijn gezin betekent veel voor me, net als sporten met vrienden, lekker eten en tuinieren. Ik geniet ervan om buiten te wandelen/sporten in de natuur. Het geeft me vrijheid, rust en verbinding met mezelf. Ik breng dit graag over op anderen door wandelend te coachen.

In 2019 ik vroeg mezelf af in hoeverre mijn huidige rol en takenpakket nog bij me paste en of deze functie mij over 10 jaar nog energie zou geven. “Ben ik wat ik doe en ben ik nu wie ik wil zijn?” Ik besloot terug te gaan studeren en ontdekte de opleiding tot leefstijl- en vitaliteitscoach. Gedurende de opleiding heb ik besloten om de scholing niet alleen te zien als een persoonlijke ontwikkeling, maar ook om mijn droom om coach te zijn in vervulling te laten gaan.

Ik wil anderen helpen naar meer gezondheid en vitaliteit. Ik geloof dat je het beste uit jezelf haalt door aandacht te hebben voor zowel leefstijl (= beweging, voeding, ontspanning en slaap) als voor vitaliteit (zingeving, gedachten/overtuigingen, social- emotioneel en eigen regie). Loyaal zijn aan jezelf is wat ik wil uitdragen aan mijn coachees. “Als je je hart volgt, maak je altijd de beste keuze”. Maar dan moet je wel jezelf (leren) kennen. Actief en betrokken ben ik de spiegel die jou de beste versie van jezelf laat zien, erop uit in de natuur. Mijn kernwaarden zijn; waarde toevoegen, loyaliteit, gelijkwaardigheid, persoonlijke groei, sportief.

Beter slapen, was één van mijn vitaliteitsdoelen bij de start van de opleiding leefstijl- en vitaliteitcoach. Aan dit doel heb ik gewerkt zowel tijdens en naast de opleiding. Goede slaap veranderde mijn energieniveau zowel lichamelijk als geestelijk zo positief, dat ik er ook anderen mee wil helpen.

Meer info: www.langsdelinie.nl