Overzicht

  • Bijeenkomst 1 donderdag 9 juni 2022
    17:45 - 19:15 uur
  • Locatie Goes
  • Adres Omnium | Zwembadweg 3, 4463 AB Goes
  • Max. aantal deelnemers 15
  • Uiterste inschrijfdatum maandag 23 mei 2022
  • Trainer Marion Veerhoek
  • Meer informatie? info@fit2workzeeland.nl

Inhoud

Veel gezondheidsklachten die vrouwen vanaf ongeveer 40 jaar ervaren hebben te maken met hormonen. Het is zo jammer dat vrouwen jarenlang doorsukkelen met klachten zoals vermoeidheid, stemmingswisselingen, gewrichtsklachten, opvliegers en minder goed concentreren. In mijn workshop bespreek ik de hormonen oestrogeen, progesteron, cortisol en insuline. Wat zijn hormoonverstorende stoffen. Hormonen en slaap, cyclus, darmen en overgang. Wat is de invloed van neurotransmitters op hoe jij in je vel zit en wat staat er op de ingredientenlijst van een etiket.

Tijdens de workshop kun je een hormonale analyse invullen om te kijken of jouw hormonen uit balans zijn en geef ik tips die je meteen kunt toepassen.

Doelen en opbrengsten

Als je weet hoe het hormonale systeem werkt en symptomen gaat herkennen, kun je er door middel van aanpassingen in leefstijl, zelf iets aan doen.

 

Trainer
Marion Veerhoek

Hi, ik ben Marion Veerhoek.

Wist je dat veel gezondheidsklachten die vrouwen vanaf ongeveer 40 jaar ervaren te maken hebben met hormonen? Het is zo jammer dat vrouwen jarenlang doorsukkelen met klachten zoals vermoeidheid, hormonale migraine, stemmingswisselingen en gewichtstoename.Maar liefst 1,8 miljoen vrouwen werken tijdens de overgangsleeftijd (40-60 jaar). Behalve een baan buitenshuis zorgen vrouwen er ook nog vaak voor dat thuis alles op rolletjes loopt. Kinderen, huishouden, mantelzorger. Het zijn heel wat ballen om hoog te houden. Een deel van de werkende vrouwen komt door overgangsklachten tijdelijk thuis te zitten. Dat is vaak niet nodig want het kan ook anders en daar kom ik in beeld.

Ik ben geboren en getogen in Zeeland maar nu woonachtig in Zevenbergen. In mijn praktijk ‘Hormonen en Levensstijl’ kunnen vrouwen bij mij live en/of online het ‘menoproof’ programma volgen. Een hormonale analyse met levensstijl advies is bij mij ook mogelijk. Met behulp van een hormonale analyse en voedingsdagboek wordt het mij duidelijk welke hormonen uit balans zijn. Met mijn client werk ik aan de pijlers; voeding, beweging, slaap en ontspanning. Het doel is om de hormonen weer in balans te krijgen.Het geeft mij veel energie als ik zie dat een client het oppakt en lekkerder in haar vel komt te zitten want dan is mijn missie volbracht.