Overzicht

  • Bijeenkomst 1 woensdag 8 juni 2022
    18:15 - 19:43 uur
  • Locatie Terneuzen
  • Adres Bodyline Healthcenter | Vliegende Vaart 1, 4537 DH Terneuzen
  • Max. aantal deelnemers 8
  • Uiterste inschrijfdatum maandag 23 mei 2022
  • Trainer Carolien Klever
  • Meer informatie? info@fit2workzeeland.nl

Inhoud

Heb je regelmatig je hoofd vol met gedachtes? En blijf je dan maar malen?
En vind je het moeilijk om dingen los te laten?
Zou je willen kennismaken met mindfulness om te kijken of dit iets voor jou is?
Dan heb je geluk!
Ik verzorg een workshop ‘kennismaken met mindfulness & mediteren’ tijdens de Fit2Work Week.

Mindfulness is leven in het hier en nu, en je bewust zijn van wat je ervaart. En dat ook nog eens zonder oordeel. Vaak is dit lastig. In onze westerse wereld staan we vaak de hele dag ‘aan’ en nemen we niet tot nauwelijks tijd om even een stapje terug te doen.
Op een hele praktische manier laat ik je kennismaken met de grondbeginselen van mindfulness en mediteren. Zo kun je ervaren of het bij je past en hou jij mindfulness in kan zetten in jouw leven.
Alles wat je mee hoeft te nemen is een open en nieuwsgierige blik en een yogamatje of een groot badlaken.

Doelen en opbrengsten

Doel van de workshop is om je kennis te laten maken met de beginselen van mindfulness. Om je interesse op te wekken en om te kijken of het iets is waar je je verder in wilt gaan ontwikkelen.

Trainer
Carolien Klever

Carolien Klever van ‘InZicht leefstijlcoaching’. 

Ik ben een HBO opgeleide leefstijl- en vitaliteitscoach en werk vanuit mijn praktijk in Terneuzen voor diverse (zorg)organisaties en individuen.

Naast mijn werk als coach ben ik ook nog verpleegkundige. Een vak wat ik al 30 jaar in verschillende gebieden van de zorg uitoefen. Momenteel als endoscopieverpleegkundige in ziekenhuis Zorgzaam.

Mensen en hun gedrag hebben altijd mijn interesse gehad en al jong koos ik ervoor verpleegkundige te worden. In dit vak verzorg, en begeleid je mensen weer gezond te worden. Dit geeft voldoening maar ik miste daarbij ook wel de aanpak om naar de gehele mens te kijken. Zo heb ik in de jaren negentig de opleiding gevolgd tot bedrijfsverpleegkundige. In de praktijk kwam ik er al gauw achter kwam dat de belangen van de werkgever soms belangrijker waren dan de (zieke) werknemer en waarom deze ziek was geworden. Een preventieve aanpak heeft mij daarbij altijd geboeid maar daar was vaak geen tijd voor!