Overzicht

  • Bijeenkomst 1 donderdag 9 juni 2022
    19:00 - 20:00 uur

Inhoud

Je leert de juiste omstandigheden te creëren om tot diepe ontspanning te komen. Dit laat ik je ervaren door je op een specifieke manier te laten rusten tegen kussens en toegedekt met dekens en ik neem je middels mijn instructies mee naar verzachting en verstilling. Met tips voor thuis in een hand-out.
Restoratieve, oftewel Herstellende Yoga werkt herstellend bij stress en stress gerelateerde klachten alsmede preventief.

Graag zelf een hoofdkussentje en 3 fleecedekentjes meenemen.

Tip: draag makkelijk zittende kleding

Doelen en opbrensten

Ontspannen en opladen

Trainer
Diana van der Gaast

Diana geeft al meer dan 20 jaar yogales in verschillende stijlen: van yoga gericht op ontspanning tot wat meer dynamische yoga. Haar wekelijkse lessen zijn in Middelburg en Vlissingen. Ook geeft zij online les en organiseert ze retraites.
Zij is gespecialiseerd in Restorative Yoga, wat herstellend (en preventief) werkt bij stress en stress gerelateerde klachten en ook na ziekte of operatie.

Diana van der Gaast (1964, Vlissingen) is bevoegd yogadocente en heeft de 4-jarige docentenopleiding Raja Yoga in Amsterdam gevolgd.

In 1994 begon zij les te geven aan haar KLM collega’s en combineerde zij enkele jaren een part-time baan als stewardess met aan huis yoga les geven in Haarlem en later in Hoofddorp.
Een jaar na de geboorte van haar zoon verhuisde zij terug naar haar geboorteplaats Vlissingen, waar zij in 2001 startte met lesgeven en in 2004 haar Yogapraktijk Yogaflow oprichtte