Overzicht

 • Bijeenkomst 1 maandag 14 november 2022
  15:30 - 17:30 uur
 • Bijeenkomst 2 maandag 21 november 2022
  15:30 - 17:30 uur
 • Bijeenkomst 3 woensdag 7 december 2022
  15:30 - 17:30 uur
 • Bijeenkomst 4 woensdag 18 januari 2023
  15:30 - 18:00 uur
 • Locatie Middelburg
 • Adres Inside Middelburg | Kinderdijk 36, 4331 HG Middelburg
 • Max. aantal deelnemers 6
 • Uiterste inschrijfdatum donderdag 10 november 2022
 • Trainer Nuray Stadt
 • Meer informatie? info@fit2workzeeland.nl

Aan deze training zijn kosten verbonden!

€475,00 per persoon

Inhoud

Brein + Lichaam = Vitaliteit + Veerkracht

Hoe kunnen je brein en lichaam je vitaliteit en veerkracht beïnvloeden?
De wetenschap heeft daar het antwoord op ontdekt en het antwoord is; hartcoherentie. Het blijkt dat het hart hierin een veel grotere rol speelt dan tot nu toe gedacht werd. In deze workshop zie je aan de hand van wetenschappelijk ontwikkelde biofeedbackapparatuur hoe je je eigen vitaliteit, bewust, kunt beïnvloeden. We doen metingen en dan zie je op een computerscherm (d.m.v. een oorsensor) ‘real time’ hoe het met de spanning/ontspanning van jouw hartslag zit, met andere woorden of je wel of niet hartcoherent bent.

Wat is hartcoherentie?
Bij hartcoherentie gaat het om de samenhang tussen je hartslag en andere processen in je lichaam, zoals de ademhaling en je bloeddruk. Indien er een optimale samenhang is spreek je van hartcoherentie en dit beïnvloedt je functioneren op emotioneel en cognitief gebied. Stress en andere emoties kunnen invloed hebben op jouw hartcoherentie: hierin kun je bewuster worden door de ademtechniek om coherent te worden te leren toepassen. Je hartslag gaat bij het inademen iets sneller en tijdens het uitademen iets langzamer; wanneer je het hartademen toepast ontstaat er een regelmatig, synchroon patroon in je hartslagvariatie en dat wordt hartcoherentie genoemd.

Hoe word je mentaal en fysiologisch alerter en gezonder?
Je coherent blijven voelen zodat je ook onder druk de juiste beslissingen kunt blijven nemen en rust kunt blijven uitstralen; dat is wat wij willen bereiken. De verschillende hartcoherentietechnieken kunnen je in je dagelijkse werkzaamheden de rust bieden die je nodig hebt om te kunnen presteren en reageren. De ademtechnieken die je leert kun je op ieder moment bewust inzetten (op je werk of privé): zelfs tijdens of na een stressmoment.

Je eigen rust kunnen (her)pakken in situaties die als spannend ervaren worden is van belang om goed te kunnen herstellen zodat je je vitaliteit en veerkracht kunt optimaliseren. Zo behoud je een vitaler brein + lichaam.

Schrijf je snel in voor deze leuke workshop waarin je kennis maakt met hartcoherentie en live de metingen kunt volgen op de biofeedbackapparatuur!

Wil je meer? Na de workshop kun je je gegevens achterlaten zodat wij contact kunnen opnemen om eventuele trainingsmogelijkheden te bespreken.

De hartcoherentie training is al succesvol bij vele organisaties gegeven, onder andere bij de Politie, Rabobank, Unilever, ING, NS en tal van onderwijsorganisaties.

Doelen en opbrengsten

• Je wordt je bewust en krijgt inzichten in effecten van hartcoherentie op je eigen fysiologie (real-time feedback op computer) en invloed van ademen op je lichaam.
• Kennis over tools om je eigen hartcoherentie te trainen zodat het verankert wordt in jouw systeem.
• Kennis over het vergroten van je eigen vitaliteit en welbevinden doordat het je immuunsysteem verbetert
• Kennis over hartcoherentie: deze grijpen diep in op het zenuwstelsel en hormonenregulatie helpt het ook bij slapeloosheid en concentratieproblemen

Trainer
Nuray Stadt

Nuray Stadt van WorldWise Education

Nuray stelt in haar trainingen het zo vitaal en succesvol mogelijk leven centraal. De hartcoherentie techniek biedt een levende en zelfbewuste interne waarneming van uzelf: u leert uzelf van binnen kennen!

Nuray is een gecertificeerd HeartMath trainer en eerstegraads (Voortgezet Onderwijs/Hoger beroepsonderwijs) docente levensbeschouwing (identiteitsontwikkeling) en Humanistisch Vormingsonderwijs (HVO). Tevens is zij vakleerkracht HVO in het primair onderwijs.

Ze helpt mensen, teams en organisaties haar innerlijk leiderschap te ontdekken. Zelfervaring en de hartcoherentie-technieken zijn hierbij een rationele methode om tot vitaliteitsmanagement te komen.