Overzicht

  • Bijeenkomst 1 donderdag 9 juni 2022
    16:30 - 18:00 uur

Inhoud

Is vrijuit kunnen leven en slapen voor jou eerder een droom dan werkelijkheid? Slapen is in essentie pure ontspanning. Maar is dit voor jou ook gaan aanvoelen als een prestatie? Als een uitdaging? Als een puzzel die je moet op zien te lossen, maar waar je de juiste stukjes maar niet van weet te vinden?

Bevrijd jezelf van de last die je onbewust mee hebt gesleept en ga weer onbezorgd leven en slapen. En ja, dat klinkt makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom ga ik je helpen!

In deze workshop zorgen we ervoor dat je zelf sterker wordt, zodat je niet langer door angstgedachten ligt te woelen in je bed. Ik geef jou de juiste tools die jou helpen om je belemmerende mindset en gedrag om te buigen. We kijken samen naar welke saboterende gewoonten jouw slapeloosheid voeden en zetten de eerste stappen naar een betere slaap!

Doelen en opbrengsten

Een eerste stap om goed slapen weer vanzelfsprekend te laten worden door kennis en inzicht te geven hoe je slapeloosheid ontstaat en je vervolgens zelf in stand houdt door gedachten, acties en gewoonten (ofwel je gedrag).
Ik ga je helpen om deze destructieve en onnodige ’slaapsabotage” te stoppen en het fundament onder je slaapproblemen te verbrokkelen. Je gaat ervaren hoe het voelt om je leven en je slaap terug te vinden.
Na deze proeverij begrijp jij dat je mindset en gedrag een grote invloed hebben op je slaap en dat je dat zelf kunt beïnvloeden. Je scores, vanuit de Reality check, op het gebied van kennis en inzicht over slaap geven je aan in hoeverre er ruimte is voor verbetering. Je kunt een keuze maken of de training “Beter slapen zo doe je dat” jou verder kan helpen.

 

Trainer
Sandra van Dorsselaer

Ik ben Sandra van Dorsselaer, gehuwd, moeder van 3 kinderen en sinds 2021 eigenaar van Leefstijl- en Vitaliteitscoaching Langs de Linie. Gezelligheid met mijn gezin betekent veel voor me, net als sporten met vrienden, lekker eten en tuinieren. Ik geniet ervan om buiten te wandelen/sporten in de natuur. Het geeft me vrijheid, rust en verbinding met mezelf. Ik breng dit graag over op anderen door wandelend te coachen.

In 2019 ik vroeg mezelf af in hoeverre mijn huidige rol en takenpakket nog bij me paste en of deze functie mij over 10 jaar nog energie zou geven. “Ben ik wat ik doe en ben ik nu wie ik wil zijn?” Ik besloot terug te gaan studeren en ontdekte de opleiding tot leefstijl- en vitaliteitscoach. Gedurende de opleiding heb ik besloten om de scholing niet alleen te zien als een persoonlijke ontwikkeling, maar ook om mijn droom om coach te zijn in vervulling te laten gaan.

Ik wil anderen helpen naar meer gezondheid en vitaliteit. Ik geloof dat je het beste uit jezelf haalt door aandacht te hebben voor zowel leefstijl (= beweging, voeding, ontspanning en slaap) als voor vitaliteit (zingeving, gedachten/overtuigingen, social- emotioneel en eigen regie). Loyaal zijn aan jezelf is wat ik wil uitdragen aan mijn coachees. “Als je je hart volgt, maak je altijd de beste keuze”. Maar dan moet je wel jezelf (leren) kennen. Actief en betrokken ben ik de spiegel die jou de beste versie van jezelf laat zien, erop uit in de natuur. Mijn kernwaarden zijn; waarde toevoegen, loyaliteit, gelijkwaardigheid, persoonlijke groei, sportief.

Beter slapen, was één van mijn vitaliteitsdoelen bij de start van de opleiding leefstijl- en vitaliteitcoach. Aan dit doel heb ik gewerkt zowel tijdens en naast de opleiding. Goede slaap veranderde mijn energieniveau zowel lichamelijk als geestelijk zo positief, dat ik er ook anderen mee wil helpen.

Meer info: www.langsdelinie.nl