Overzicht

  • Bijeenkomst 1 dinsdag 7 juni 2022
    18:00 - 19:30 uur
  • Locatie Middelburg
  • Adres Nehalennia SSG | Kruisweg 2, 4335 CT Middelburg
  • Max. aantal deelnemers 15
  • Uiterste inschrijfdatum maandag 23 mei 2022
  • Trainer Peter van Lit
  • Meer informatie? info@fit2workzeeland.nl

Inhoud

Vanuit je vitaliteit op gefocuste wijze energiek zinvol in je werk staan, beter omgaan met stress en gezonde gewoontes op fitte wijze volhouden.

Ieder persoon heeft zijn eigen persoonlijke handleiding om er het beste van te maken. De ene keer gaat het je voor de wind en zo kun je ook te maken hebben met tegenslag. Met pieken en dalen, beweeg je je zo door het leven. Om daar zo goed mogelijk mee om te kunnen te gaan, privé, werk of gezondheid, het vraagt de nodige, richting, weerbaarheid, focus en veerkracht.
Met meer kennis van jezelf, je gewoontes en je vitaliteit kun je jouw eigen Beter leven verhaal richting en inhoud geven.

Doelen en opbrengsten

Inspiratie en motivatie in een levendiger leven.
Je komt te weten waar je nu staat in het leven; ben je aan het leven of aan het overleven?
Hoe komt het dat je regelmatig vastloopt in je werk, privé of volhouden van een gezondere leefstijl. Hoe je, je energiek kunt opladen.

Trainer
Peter van Lit

Peter van Lit
Vitaliteitsprofessional

Counseling, coaching en training
Als vitaliteitsprofessional zet ik mensen, mentaal en fysiek graag in beweging. Ik begeleid mensen in meer de leiding nemen over zichzelf, om energieker, weerbaarder en veerkrachtiger te zijn in privé- en werksituaties.

We herkennen allemaal wel situaties in ons leven waar we te maken hebben met tegenslagen zoals bijvoorbeeld een scheiding, ontslag door reorganisatie, ziekte of verlies. Zo hebben we ook situaties dat we juist bezig zijn met het realiseren van ambitieuze plannen zoals het starten van een eigen bedrijf, kopen van een nieuw huis, een gezin stichten, veranderen van baan of een grote reis maken.
Deze en vele andere situaties vragen specifieke niet altijd voor de hand liggende vaardigheden en inzichten. Zoals het kunnen verhogen van je veerkracht, het vasthouden van focus of gewoon nee kunnen zeggen.
Als vitaliteitsprofessional help ik je op mentale en/of fysieke wijze met het verhogen van je eigen effectiviteit en focus bij veranderingen in je leven en op je werk.