Yolanda van Wanrooij van Enjoy Vitaal

Enjoy Vitaal levert een actieve bijdrage aan de vitaliteit van mensen, zowel voor particulieren als in bedrijven, met als doel dat er meer levenskracht of ondernemingskracht wordt ervaren.

Goed zorgen voor je gezondheid, we weten allemaal hoe belangrijk het is je gezondheid  te beschermen en te bevorderen. En we weten dat gezondheid zoveel meer is dan de afwezigheid van letsel of ziekte; het gaat om fysieke gezondheid, emotionele en mentale gezondheid, sociaal-maatschappelijk welzijn, spiritualiteit en zingeving. Maar, hoe zorg je dan goed voor jezelf of voor je werknemers? En hoe zorg je ervoor dat gezondheid geen “taak” wordt, maar leuk blijft en je plezier geeft?

Je kan vitaliteit benaderen vanuit het perspectief van het individu, die aandacht schenkt aan zijn of haar eigen gezondheid en daar het beste uit wil halen. Of je benadert het vanuit een organisatieperspectief, waarbij de werkgever zorgdraagt voor zijn medewerkers en de vitaliteit van het bedrijf.

Missie: Het bevorderen van vitaliteit en het genieten van het leven. We willen dat mensen een leuk en goed leven hebben.