Hoi! Mijn naam is Sylvia van Zweeden-Niemantsverdriet, geaccrediteerd personal Mentaal Fit en mindfulnesstrainer bij Keep Moving Forward.

Dat voldoende beweging en gezonde voeding goed voor je is, dat weten we inmiddels allemaal wel. Maar hoe je ook je mindset en je mentale gezondheid kunt trainen, dat is voor veel mensen nog niet zo bekend. Daar wil ik verandering in brengen!

Steeds meer organisaties zien namelijk het belang in van het verbeteren en behouden van de mentale gezondheid van hun medewerkers. Mentaal fitte medewerkers ervaren minder werkdruk, hebben minder last stressklachten, zijn minder vaak ziek én hebben betere communicatie binnen hun eigen team.

In het speciaal op maat gemaakte trainingstraject krijgen de deelnemers meer inzicht in de manier waarop ze met zichzelf omgaan. Ze leren afstand te nemen van gedachten, emoties te beheersen en beter te luisteren naar hun lichaam.

Daarnaast krijgen ze volop handvaten aangereikt om hun mentale conditie te verbeteren en mindfulness in hun dagelijks leven te integreren. Zonder zweverigheid, maar met deskundigheid en wetenschappelijk onderbouwt.

Want om eerlijk te zijn: ik ben geen standaard mindfulnesstrainer. Het klassieke mindfulness trainingsprogramma is strak omlijnt en een bijzonder effectieve groepstraining. Echter is hij wel erg algemeen en vraagt een bedrijfstraject voor mentaal fitte medewerkers net een andere aanpak en werkwijze. Stressreductie, onderlinge communicatie en teambuilding staan centraal in mijn trainingen en per organisatie aan te passen op de behoefte, organisatiecultuur en manier van werken van het deelnemende team of afdeling.

Mijn kennis en ervaring op het gebied van HR en ondernemerschap maken dat ik ‘snel de vinger op de zere plek’ kan leggen en jullie kan leren om juist die elementen vanuit de mindfulness methode toe te passen op de werkvloer, maar ook in de privé situaties van de medewerkers. Waardoor medewerkers echt profijt van mindfulness kunnen hebben. Dit bied ik zowel in groeps-/teamverband aan als tijdens individuele 1:1 trajecten.

Kijk voor meer informatie over mijn mentaal fit trajecten en over wie ik ben op www.keepmovingforward.nl of stuur een mailtje naar sylvia@keepmovingforward.nl