Ik ben Sandra van Dorsselaer, gehuwd, moeder van 3 kinderen en sinds 2021 eigenaar van Leefstijl- en Vitaliteitscoaching Langs de Linie. Gezelligheid met mijn gezin betekent veel voor me, net als sporten met vrienden, lekker eten en tuinieren. Ik geniet ervan om buiten te wandelen/sporten in de natuur. Het geeft me vrijheid, rust en verbinding met mezelf. Ik breng dit graag over op anderen door wandelend te coachen.

In 2019 ik vroeg mezelf af in hoeverre mijn huidige rol en takenpakket nog bij me paste en of deze functie mij over 10 jaar nog energie zou geven. “Ben ik wat ik doe en ben ik nu wie ik wil zijn?” Ik besloot terug te gaan studeren en ontdekte de opleiding tot leefstijl- en vitaliteitscoach. Gedurende de opleiding heb ik besloten om de scholing niet alleen te zien als een persoonlijke ontwikkeling, maar ook om mijn droom om coach te zijn in vervulling te laten gaan.

Ik wil anderen helpen naar meer gezondheid en vitaliteit. Ik geloof dat je het beste uit jezelf haalt door aandacht te hebben voor zowel leefstijl (= beweging, voeding, ontspanning en slaap) als voor vitaliteit (zingeving, gedachten/overtuigingen, social- emotioneel en eigen regie). Loyaal zijn aan jezelf is wat ik wil uitdragen aan mijn coachees. “Als je je hart volgt, maak je altijd de beste keuze”. Maar dan moet je wel jezelf (leren) kennen. Actief en betrokken ben ik de spiegel die jou de beste versie van jezelf laat zien, erop uit in de natuur. Mijn kernwaarden zijn; waarde toevoegen, loyaliteit, gelijkwaardigheid, persoonlijke groei, sportief.

Beter slapen, was één van mijn vitaliteitsdoelen bij de start van de opleiding leefstijl- en vitaliteitcoach. Aan dit doel heb ik gewerkt zowel tijdens en naast de opleiding. Goede slaap veranderde mijn energieniveau zowel lichamelijk als geestelijk zo positief, dat ik er ook anderen mee wil helpen.

Meer info: www.langsdelinie.nl