Patricia Schreiner van Essence Coaching

Patricia is met haar ruim 22 jaar ervaring als coach en adviseur een echte vakvrouw; een ware inspirator en specialist op het gebied van loopbaanontwikkeling en coaching. Zij kan als geen ander op een prettige manier iemand de spiegel voor houden en aanspreken op persoonlijk leiderschap. Als coach is zij transparant, oprecht, energiek en heeft zij een open en eerlijke manier van communiceren. Zij zet aan tot actie en laat je je eigen krachten zien én voelen. In de bijeenkomsten reikt zij praktische vaardigheden aan waarmee je direct in de praktijk aan de slag kan.

Patricia weet dat betrokkenheid en bewustwording bij mens en organisatie, waarbij talenten op de juist plaats en manier worden ingezet, leiden tot resultaat en succes. In je werk ben jij zelf verantwoordelijk voor jouw eigen ontwikkeling en loopbaan.

Persoonlijk leiderschap, wendbaarheid, kennisontwikkeling en aandacht voor duurzame inzetbaarheid staan centraal binnen haar werk. Haar energieke en spontane manier van werken is duidelijk zichtbaar en voelbaar als je in haar buurt bent. Patricia is van nature een ware inspirator en verbinder. Wil jij dé oplossing voor jou of jouw organisatie. Dan ben je bij Patricia aan het juiste adres.