Marisca van Pijpelink van Mpunt

Na 13 jaar ervaring opgedaan te hebben in verschillende functies binnen het onderwijs en 5 jaar werkzaam geweest te zijn bij een educatieve uitgeverij, ben ik in 2020 gestart met een intensieve opleiding tot loopbaancoach. Coaching was al 18 jaar verweven in de uiteenlopende functies die ik heb vervuld, maar ik was me nooit eerder bewust van de hoeveelheid energie die ik hier van krijg. Deze loopbaankeuze heeft in 2021 geleid tot het starten van mijn eigen bedrijf, Mpunt. De naam Mpunt komt voort uit mijn initialen M en P. Mijn klanten staan in het middelpunt, het draait om hen. Soms hebben ze een nieuw punt aan de horizon nodig, waar we samen naar op zoek gaan.

Al werkend als loopbaancoach heb ik ontdekt dat veel klanten tegen stress- en burn-out klachten aanlopen. Voor mij een reden om me ook daarin te verdiepen, ik heb daarom ook een opleiding tot stress- & burn-out coach afgerond. Zo kan ik mijn klanten de juiste begeleiding en tools aanbieden bij het vinden van rust en ontspanning in hun leven.

Oprechte interesse in mensen met daarbij oog voor details en positiviteit karakteriseert mijn werkwijze. Werken vanuit overtuigingskracht en creatief denken is mijn kracht. Uitdagingen inspireren me daarbij.

Uit eigen ervaring weet ik hoe coaching en training een verschil kunnen maken bij persoonlijke groei en het nemen van moeilijke beslissingen. Ook ik heb in het verleden gekozen voor persoonlijke coaching en loopbaanbegeleiding. De persoonlijke coaching gaf mij inzicht in bepaalde (onbewuste) patronen in mijn leven, die vooral invloed hadden op mijn zelfvertrouwen. Tijdens mijn loopbaantraject heb ik mezelf nog beter leren kennen en heb ik stap voor stap naar de rol als (loopbaan)coach toegewerkt. Zelfontwikkeling en bijdragen aan de ontwikkeling van anderen blijft altijd boeiend voor mij. Wat (loopbaan)coaching mij heeft gebracht, dat gun ik iedereen!