Iris Visser van Work on Balance

Met Work on Balance start ik binnen organisaties het gesprek over bereikbaarheid, werk-privé balans en digitaal welzijn. Onze digitale gewoonten nemen veel van onze aandacht, meer dan we vaak denken of willen. Door met collega’s in gesprek te gaan over deze gewoonten start de bewustwording. Daar ontdekken we wat we allemaal doen in relatie tot hoe we het liefst werken en leven. Vanuit bewustzijn kun je toewerken naar meer regie, productiviteit, creativiteit en werkplezier. En zo vinden we weer tijd voor zaken die meer aandacht verdienen, in ons werk en privé.

Naast een gespreksstarterssessie over digitaal welzijn bied ik ook trainingen en workshops. Tot 2019 was ik actief als trainer in verschillende landen. Ik verzorgde trainingen over ‘de‘ Nederlandse cultuur. Met plezier en openheid faciliteer ik het gesprek over cultuur, subculturen, organisatieculturen en hoe je daar als persoon (met behoud van jezelf) in kunt bewegen. Als sociaal cultureel antropoloog kijk ik naar cultuur als beïnvloedbaar en veranderlijk. De verandering start wanneer het onderwerp bespreekbaar is.

Tot slot bied ik met Work on Balance ook advies en coaching aan. Zodat de gewenste veranderingen stapsgewijs de nieuwe gewoonten worden. Dit kan met teamcoaching of individuele coaching.

Waar mogelijk bied ik de sessies in een natuurlijke omgeving aan. De natuur reguleert stress, kalmeert de geest en stimuleert creativiteit. Dit komt de inhoud en de uitkomst van een sessie ten goede. Meer informatie hierover op www.workonbalance.nl