Edwin Hoornick

Edwin Hoornick is de oprichter van High Impact Coaching & Training. Mensen kennen hem het beste als een gedreven trainer/coach die klanten begeleid met veel passie en plezier. Edwin (geb. 1971) begint in zijn jongere jaren met voetbal, zwemmen en judo. Het voetbal heeft hij het langst beoefend tot zijn 21e.

Ruim 22 jaar heeft hij gewerkt als productie manager bij grote internationale bedrijven en heeft hij veel ervaring opgebouwd in het trainen en coachen van teams zowel nationaal als internationaal. Collega’s omschrijven hem als een echte People manager. Edwin verbind mensen en stelt ze op hun gemak.

Naast zijn werk is hij altijd blijven sporten en bouwt hij ruim 20 jaar ervaring op met Fitness trainingen in diverse sportscholen.

In zijn zoektocht naar het voor hem meest complete trainingssysteem kwam hij zo’n 12 jaar geleden in contact met krav maga (Isralelisch zelfverdediging systeem) en vlak daarna ook CrossFit (functionele Fitness trainingen). Beide disciplines heeft hij jaren beoefend en veel ervaring opgebouwd.