Even voorstellen: Wij Aslian en Deborah (van Aslian en Deborah Bachata), zijn gedreven dans-instructeurs met een passie voor Latin dansen.

Het verspreiden van onze passie doen we op verschillende manieren, denk aan: wekelijkse danslessen, privélessen, workshops op locatie maar ook zo nu en dan door het organiseren van een dansfeest in samenwerking met horeca gelegenheden.

We vinden het leuk om mensen plezier te brengen, en lekker in beweging te zijn. Al bijna vijf jaar verzorgen wij met veel plezier wekelijkse Bachata-  en sinds kort ook Salsa-lessen in Cafe ’t Schuttershof in Middelburg.

Bachata en Salsa zijn partner dansen, daardoor wordt er vaak gedacht dat je je alleen maar met een partner kan aanmelden. Niets is minder waar. Wij werken met leiders en volgers en wisselen in de les regelmatig onderling. Hierdoor leer je met iedereen dansen en leer je iedereen ook een beetje kennen. Erg gezellig dus!

Workshops op locatie is ook iets wat we ontzettend graag doen, en we zijn dan ook erg enthousiast dat we in samenwerking met WVO Zorg onze passie met iedereen kunnen delen tijdens Fit2Work!